Nahrávají se mé nahrávky nebo text na server?
Ne. Data se zpracovávají a ukládají v aktuálním prohlížeči. Neodesílají se na server a původní soubory zůstávají beze změny. Referenční hlasy se uchovávají 30 dnů a vygenerovaný zvuk 24 hodin, poté se automaticky odstraní. Kdykoli je můžete smazat i ručně.