Ali se moji posnetki ali besedilo nalagajo na strežnik?
Ne. Podatki se obdelujejo in shranjujejo v vašem trenutnem brskalniku. Ne naložijo se na strežnik, izvirne datoteke pa ostanejo nespremenjene. Referenčni glasovi se hranijo 30 dni, ustvarjeni zvok pa 24 ur, nato se samodejno izbrišejo. Kadar koli jih lahko izbrišete tudi ročno.