Lastes opptakene eller teksten min opp?
Nei. Data behandles og lagres i den gjeldende nettleseren. De lastes ikke opp til en server, og originalfilene dine forblir uendret. Referansestemmer beholdes i 30 dager og generert lyd i 24 timer, og fjernes deretter automatisk. Du kan også slette dem manuelt når som helst.