Feltöltődnek a felvételeim vagy a szövegem?
Nem. Az adatok az aktuális böngészőben kerülnek feldolgozásra és tárolásra. Nem töltődnek fel szerverre, és az eredeti fájlok nem változnak. A referenciahangok 30 napig, a létrehozott hangok 24 óráig maradnak meg, majd automatikusan törlődnek. Bármikor kézzel is törölheti őket.