Uploades mine optagelser eller min tekst?
Nej. Data behandles og gemmes i din aktuelle browser. De uploades ikke til en server, og dine originalfiler forbliver uændrede. Referencestemmer beholdes i 30 dage og genereret lyd i 24 timer og fjernes derefter automatisk. Du kan også slette dem manuelt når som helst.