Zachová se původní rozvržení Excelu?
Ne. Uložené hodnoty buněk se rozvrhnou do nové tabulky. Grafy, obrázky, rozvržení sloučených buněk a nastavení tisku Excelu se nereprodukují. Vzorce se nepřepočítávají; před importem uložte aktuální výsledky.