Säilyttääkö tämä alkuperäisen Excel-asettelun?
Ei. Työkalu asettelee tallennetut soluarvot uudeksi taulukoksi. Kaavioita, kuvia, yhdistettyjen solujen asetteluja ja Excelin tulostusasetuksia ei toisteta. Kaavoja ei lasketa uudelleen. Tallenna päivitetyt tulokset ennen tuontia.