Czy obraz z mojej kamery jest przesyłany na serwer?
Nie. Podgląd na żywo i zdjęcia są przetwarzane w tej karcie przeglądarki. Zdjęcie zostaje zapisane tylko wtedy, gdy zdecydujesz się je pobrać.