Μεταφορτώνεται το βίντεο της κάμεράς μου;
Όχι. Η ζωντανή προεπισκόπηση και τα στιγμιότυπα διαχειρίζονται σε αυτήν την καρτέλα του περιηγητή. Ένα στιγμιότυπο αποθηκεύεται μόνο όταν επιλέξετε να το κατεβάσετε.