Μεταφορτώνονται οι εικόνες μου;
Όχι. Επεξεργασία, αλλαγές, εξαγωγή και μεταφορά σε άλλα εργαλεία γίνονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Κατεβάστε τις εικόνες που θέλετε να κρατήσετε πριν κλείσετε τη σελίδα.