Notițele mele sunt trimise la un server?
Nu. Calculele și cel mult 50 de notițe denumite rămân în acest browser. Notițele salvate se actualizează la editare; le poți șterge din listă. Fișierele TXT editabile păstrează doar intrarea și pot fi redeschise; rapoartele includ și valorile calculate și erorile.