Ar mano užrašai siunčiami į serverį?
Ne. Skaičiavimai ir iki 50 pavadintų užrašų lieka šioje naršyklėje. Išsaugoti užrašai atnaujinami redaguojant; juos pašalinkite iš išsaugotųjų sąrašo. Redaguojami TXT failai išsaugo tik jūsų įvestį ir gali būti atverti iš naujo; rezultatų ataskaitose taip pat yra apskaičiuotos reikšmės bei klaidos.